JOM KITA JOIN : Bloglist Cik Nanie



hai,,lame ta join bloglist kan ! so,,ary ni,macam nak join satu bloglist la pulak,jom sme2 kite join bloglist yang dianjurkan oleh kak http://ciknaniezainudin.blogspot.com.jom la join..klik link tu ok ! oke,kak nani suh syapik bg 2 ayat gempak mengenai dunia blogger ni.oke,
yang pertama,blogger ni best,,sebab dapat jumpe manyak kawan..
yang kedua pulak,,syapik ni dah la jenis pantang nampak bende warne2 ni,,pantang nampak doodle2 comel,tengok hiasan2 header korang,sume cantek2 belaka,syapik pantang taw tengok bende tu semua...
yang ketiga,syapik dapat jumpe ramai blogger2 yang sweet2 n syapik suke bace entry2 korang kalau syapik boring2 kat uma ni,ayat2 korang semua gempak2 taw !
ok ! cukop kat 3,kalau boleh mmg nak bg lebih cadangnye,but,,dah arahannye suh 3 je,,kene la ikkot ! haha..
lepas tu,syapik nak tag kan spe eh ?? alaa,,,tag jela kat
-anis
-ee
-ecah

jgn tekan taw name tu,ta boleh tekan pon,,sebab syapik ta taw kemane pgnye BUTTON LINK kat atas tu,,mane dye ilang ntoh la,nanti syapik send je kat diorang tentang bloglist ni kat facebook,.
ok la,,tu jela...syapik pen penat ni,sebab baru balik dary larian 1 murid 1 sukan tu,,satu malaysia lari tadi..korg pon taw kan..
ok,
babai2
Photobucket

5 comments:

Rohaizam Rosli said...

Iejam pon join segmen nih... singgah dan follow kamu....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/jom-kita-join-bloglist-cik-nanie.html

Shuk_ArChie said...

Shuk singgah sini melalui segmen yg sama ;)
Klik Sini untuk melawat blog Shuk

syapik naser said...

hha,,kita semua same ! harap2 bole menang kan.

nanie zainudin said...

thx dear for join & akak dah follow kamu...

check ur name here :)

http://ciknaniezainudin.blogspot.com/p/bloglist.html

syapik naser said...

@nanie zainudinoh,same2 !!!! huhu,,,..