jom join bloglist nur afie

eh2,,ary ni syapik nak join satu bloglist la,,syapik dapat request ni
dary tuan badan dye sendiri taw,,,dye anta kat shoutbox syapik,,t
ak peh2,syapik suke !! huhu,terima kasih taw sis afie !!
ini tak silap syapik lah,,ini kali kedua syapik join bloglist !!!
haha,,,bloglist ni senang ckit! tu yang senang jugok nak join ! huahua !

syarat2 dye syapik da wat da !! lengkap la asenye !s
sekarang ni mau tag !
=anis
=ee
=ecah

ok lah,,tu jekan !!!! senang je..
so,harap2 la korang kalau tak keberatan same2 la kite join eh !
setakat tu je la..bai2 !
*sape2 ade contest ke ape ke kan,,request cepat2 kat syapik taw !


Photobucket

2 comments:

Nur Afie said...

heyhey . . thanks sebab sudi join okay ? by the way , afie dah lama dah follow disini . so , afie tak payah follow lagi . afie akan blogwalking okay ?

syapik naser said...

@Nur Afieohh,,haha,,same2 !!!!