ETONG'S ME AND MIRROR CONTEST

hallo,petang ni syapik ade dapat request contest la,,so,,syapik pon nak join lah ! first and foremost,,meh bace syarat2 dye dulu okey,


1. Pilih gambar favourite anda depan cermin, x kisah lah sendiri kah, ramai-ramai ka, dengan family ka, dengan buah hati ka. yang penting itu gambar menunjukkan yang kamu berada d hadapan cermin.
2. Pos satu entry dengan title ETONG'S ME AND MIRROR CONTEST beserta banner di atas yang terus di link ke entry ini.
3. Terbuka kepada semua follower etong sahaja.
4. Tag 2 orang rakan untuk share contest ini.
5. Lengkapkan ayat ini "Saya suka bergambar di hadapan cermin kerana ...... "6. Selepas membuat entry khas ETONG'S ME AND MIRROR CONTEST, sila comment entry ini dan letak link entry anda itu. kerana etong akan list peserta berdasarkan comment dan link yang tertera di komen box sahaja ok.
7. Etong akan pilih gambar berdasarkan keunikan gambar itu, kegembiraan yang terserlah di gambar itu dan juga berdasarkan ayat yang kamu sambung tu. jadi make sure ayat tu kamu sertakan dalam post kamu k.
8. Tarikh tamat entry ini ialah pada 4 August 2011. list peserta yang mengikuti contest ini etong akan buat seminggu selepas tarikh tamat tutup tu k. jadi kamu boleh cek nama kamu ada atau tidak. dan maklumkan etong jika kamu sudah membuat semua syarat tapi nama tidak disenaraikan. etong termiss mungkin.
9. Hadiah akan diberikan kepada 3 pemenang utama contest ini dan juga 5 hadiah saguhati kepada para pemenang yang bertuah.
10. Semoga berjaya dan jom bergambar depan cermin sekarang! :)
okey,,mmg complicated la syarat2 yg diberi kan,,kalau ta paham lagi tak taw la,,
jom kite ikot syarat2 yg diberi,,

Photobucket
ni bannernya..

okey,meh kite lengkapkan ayat ni-"Saya suka bergambar di hadapan cermin kerana ...... kalau kite bergambar depan cermin,kite akan dapat tengok mimik muke kite yg sebenarnye,selain bile org tangkap gamba kite,kite tak nampak muke kite kan ! betol tak? baru la senang nak taw muke kite okey ke tak time snap picture..lagi,,kalau tangkap gamba depan cermin senang cket,ta yah org lain tolong kite tangkap kan gamba tu,,mudah je kan...

okey tak sebab tu ? haha,,,okey tak okey lain cite,ni syapik nak paparkan gamba yg nak dicontestkan,,,see it



ni ar gamba yg dipertandingkan tu,,,sebab gamba ni je ade ! so,,,masok je la ni,huhu
syapik rase tu je kot kan ??? arap2 ade la nombor ! kahkahkahkah,,
okey,,babai, slamat petang !


3 comments:

Etong said...

tq join contest etong. goodluck dr etong k ;)

Etong said...

dear make sure jd follower etong k :) contest terbuka untuk follower je :)

syapik naser said...

@Etongokey2,,,lupe,,da follow dah !