contest-saya terbaik


saye di tag lah ! huhu....selepas dah puas tidoo,,baru la boleh join contest2 ni  ! baru la semangat cket !
ni bannernye
sape nak join ?? jom2,


bace syarat2nye oke
Syarat-syarat penyertaan :
  • Follow blog aku dan blog ini . #Nantysenangnaktahuperkembangnsemasa
  • Buat satu entry tentang contest nip . Syarat-2 yg perlu ada dlm entry uh :
1# Ambek gambar kat atas , tempek yekk .
2#Tempek beberapa gambar yg korang nak membuktikan korang nip memang terbaik
3#Tulis kenapa korang rasa korang terbaik . kl blh include pasal orang kesayaangan korang yang membuatkan korang rasa korang nip terbaik :)
4# Tag 2 orang sahaja yek dan pastikan deme tahuu eh .

  • Settle semua benda , letak link korang kat comment nip eh .
Hadiah-hadiah :

First place | Topup RM 10 dan Header dibuat oleh Hanan
Second place| RM 5 dan Header dibuat oleh sayaa :)
Third place | RM 3 sahajaa .

Tarikh Tutup Penyertaan:
24 Julai 2011 jam 12 tgh malam .
syapik copy paste je ni ! original taw !

dah bace ???
okey ! kite mule ..


tempek gamba yg menunjukkan aq ni terbaik ??
uhmm,,jap2 !



hah ! syapik rase 2 gamba kat atas tu adalah gamba terbaik syapik ! sebab ta edit ape pon ! huhu...lagipon
 gamba ni ditangkap menggunakan DSLR taw ! syapik suke sgt kat DSLR tu !!! teringin sgt nk dapat !!
so,tu jelah entrynye ! ta taw nak kate ape,yg penting syapik masok contest ni kan ! huhu

sekarang nak tag kat 
anis
kak tiqah 
okey,tu jelah ! babai







2 comments: