" Contest : Saya Blogger Kreatif"

petang2 yg hening ni ,,syapik nak join contest ! contest ni di request kat shoutbox syaapik taw ! so,syapik mau join la ! huhu...terima kaseh eh sebab sudi request kan kat syapik,,dua sekali pulak tu contest yg syapik dapat ! so,,kene la join
ni bannernye 

da tengok kan,sape nak join..tengok link kat dalam banner tu then join la,hhu..
sekarang ni bace syarat2nye plak

  • Follow blog saya
  • Like Fb page saya
  • Buat entri yang bertajuk " Contest : Saya Blogger Kreatif"
  • Ambil gambar diatas dan letakkan di dalam entri tersebut
  • Ceritakan tentang blog saya (tak lebih daripada 50 patah perkataan)
  • Komen entri ni dengan letakkan link entri kawan-kawan
  • Tag 5 orang dan pastikan mereka tau
senang je kan??
so,,jom la join...
nak cerita pasal blog awak?? alaaa,,tak taw sangat la,,uhmm,,bg saye,,blog awak comel,,best plak tu,,bnyak tutorial yg berguna !! i like it..huhu,,,warne pon menarek,,,pandai memilih warne kod awak ni,,boleh la dikatekan sebagai org seni ! huhu,,,oke la,,,disebabkan syapik ta kenal sangat pemilik blog ni,,syapik rase setakat tu je la komen syapik terhadap blog awak yg cute mute tu ! huhu...

nak tag kat
puteri anis
kak tika fuad
kak ieyza
farozze
echah 

okey,,cukop ! k lah,,,ngantuk la petang2 ni kan,,syapik nak rest la jap,,besok nak pi kem,ta dapat la on9 dalam mase 3 ary ni,,,jumpe senin minggu depan eh,,
babai !




2 comments:

Atika Aula said...

tQ sbb sudi join contest sy~ followed.

syapik naser said...

huhu,,,welcome2 !!!!