Contest ; Header saya menarik ape!


hai2 korg ! meet lagi ! kali ni syapik  nak join satu contest lah ! 
sape yg nak join,mesti la bace syarat2 dye dulu keyh !

1.Mesty ADD Facebook wany and Like Page Wany. Kene follow blog wany ke ? Herm , Wany tak paksa , tapy kene uptodate lah dengan blog wany , senang nak tahu ape2 kan . kotkot ade penambahan Hadiah.2.Buat satu Entry tentang Contest ny n buad tajuk 'Contest ; Header saya menarik ape! ' beserta dengan banner tu oke :) dan tampal Header korang n cerita lah sikit kenapa header korang menarik .3.Lepas buad satu entry sila tinggalkan Link korang di bawah kotak komen wany ny okeh beserta ID Facebook korang .4.Contest ny start pada 9/7/2011-10/8/2011 . *lama tak?5.Wany tak pilih bulu , Blog tu canteq ke , tak canteq ke , Wany terima semua oke :) 

dah bace ??? okey,kite ikot ape yg dye suruh !
add fb n like fb page dye sudah syapik buat !
lepas tu,tampal header eh ?? okey,ni header yg syapik pertaruhkan
ni header syapik taw,no ciplak2


okey,tu la headernye ! nak cite cket eh,,ok,header ni syapik yg buat ! tak la susah mane pon,sebab syapik slalu mencube buat header ni supaya lebih maher ! alhamdulillah,,da asek berlateh jer,,sekarang ni jadi senang pulak,huhu
lepas tu,dary segi warne knape PINK PURPLE ??
huhu,sebenarnye,saje2 je wat warne tu,warne pon menarek kan,so,lagi ramai la yg nak datang blog syapik ni,amacam? oke tak tektik syapik gunekan ? haha..
alaa,,kalau sebot pasal warne pink,ta semestinya perempuan jer suke warne tu,kalau laki suke warne pink,mule la nak kate macam2 ! selalukan korang dengar,,so,syapik tak kire,kite hidup kat dunia ni bukannye ade berbelah bagi,semua bnde yg kite gune hanyalah pinjaman dariada tuhan kite ! so,tak semestinya perempuan je boleh gune warne tu,ade ke sebot dalam hadis semua tu ? yg laki2 tak boleh suke warne pink ? tak de kan ? so?? pikir2 la sendiri !
tu jela,,,ni pon da panjang leboo dah ni! hihi
syapik rase,tu jelah ! okey la.
babai2
assalamualaikum !

No comments: