"Contest Blog Saya Superb Chomel"


wah2,ary ni memang bnyak contest yg syapik join taw,so,kali ni nak join lagi la.huhu
ni banner contest

comel kan.huhu
sila bace syarat2 contest ni eh


  • Then give me one click at HERE :) Thank you 
  • Sila buat entry yang bertajuk "Contest Blog Saya Superb Chomel" and tepek kan banner di atas nie dalam entry tersebut :)
  • contest ini akan berlangsung bermula tarikh 9.07.2011 dan tamat pada 30.07.2011 :)
  • Contest ini akn terbatal serta merta sekiranya penyertaan tidak lebih dari 5 orang ,
  • Tag contest ini pada 2 oarang rakan blogger anda and pasti kan mereka tahu ^^
  • Apabila sudah siap sila comment dan sertakan link entry anda tuh yer ? :)

saya nak tag kat minah ni

anis
echah
k lah,setakat tu jela...arap2 la menang !

2 comments:

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

my 1st blogger boy !
ouhh myy !
thanks for joining syafiq
semogaaa berjayaa yaa :)

syapik naser said...

@♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥hah ???? yeke ?? wah2 !! banggenye ! wolaweh ! hahahaha....huhu,,okey2 ! doa2doakan okey !