contest blog comel,cantik,kemas


wah..dua sekali dapat request contest petang2 ni ! tambah lagi dengan ngantuk nye kan..uhmm,,sabaa jela...
so,,sape nak join,,meh tengok banner ni dulu,perhatikan banner tu dulu,,,tengok dengan perasaan yg mendalam,,dan baru buat bende lain okey..huhu


okey? ape macam ?? da tengok da,,kalau da hayati betol2 bagoss ! 

then,,meh sini tengok syarat2 plak meh
syarat-syarat:
-.wajib follow blog ini dan ini .
-. buad satu entry yang berkaitan dengan contest blog comel,cantik,kemas .
-.letak link contest, nombor giliran , dan nama di bahagian komen entry ini 
contoh :
1. dania.http://dania-punye.blogspot.com/2011/07/contest-blog-comelcantikkemas.html .. 
-. pengguna maxis dan celcom sahaja
-. tag 2 orang  blogger dan pastikan mereka tahu

sekarang ni nak tag plak,,tag kat 
anis
ee
syapik da ekot da semua tu,,so tu jelah agaknye kan..huhu,,okey la,,nak tidoo la mak cik pakcik semua !!
selamat petang !! babai !.

No comments: