bad day :(

 
how are you uolls ? i hope you alls have in a nice day today ! but,,,i'm not !
i'm not in a nice day today because i have a lot of bad story at my school today ! i dont like all this happens to me,but,,,what can i do ,,  :(

eh2,udah2 la speaking syapek #hihi..
korg faham ke ape syapik cakap tu ? hope paham la kan,,tak der,,ni tadi kat skola tadi tak taw la knape ! time waktu fizik tadi kan ! syapik ngan hareth nak pg la jumpe cekgu jap sebab ckgu nak gamba dalam camera syapik tu ! dah pg bilik guru,,cary dye,,,tak de plak,kebetulan time tu ade cekgu JAILANI,ckgu ni ebat dalam bidang computer ni
semua pasal komputer2 ni syapik tanye dye jela,,memandangkan lappy syapik ni ade prob cket,syapik tanye la dye kejap tadi,,lepas tanye tu syapik pon jalan la secepat mungkin la pg makmal fizics ! lepas tu,,ruperupenye diorang tengah tunggu syapik ngan hareth ! kalau kami ta masok tadi,,,satu kelas kene dende ! alaa cekgu,saye bukan kemane2 pon,kebetulan nak ke makmal,saye terus la pg bilik guru jumpe cikgu,,ta der rugi mase !!!
cikgu cakap,kalau nak pg bilik guru,jumpe dye dulu baru pg bilik guru tu ! aq diam jela !! nak wat ape kan !!!
ikot jela ape yg dye suruh tu !!!
tadi jugak satu kelas kami kene dende sebab time kimia tadi kami tak beratur ! tapi syapik ta bayar pon !.
not enough money la !!
tak cukop nak belanja nanti !!!
syapik kat skola belanje mane la bnyak2 !! nanti gemuk plak blik ! huhu,,elok badan ade kat tahap normal ni,,terus ke obesity nanti lagi lah ! tak ak aq !!!
erm,,,okey la,,syapik ta mandi pon agy ni !! balik2 skola teros on9 ! sebab nak masok gamba time pg kem perdana ritu kat dalam FACEBOOK ! penad,ta tahan nak masok dah ! tengok arr,,kalau rajen masok la agy !
uhmmm,,mood ary ni okey2 saje,,

semalam kan,,malam semalam dalam pkol 3 tetibe ade bende yg mengejotkan syapik,,bantal dalam bilik mak syapik tetibe terbakar,mak kate bantal tu jatoh atas ubat nyamuk,,gilerrr,,naseb baik la ta de kene ape2,,mak syapik pon dye kate dye sesak nafas semalam,,gelabah dye..syapik po terkejut jugak,sebab syapik tidoo kat ruang tamu depan smalam,,wahh,,,naseb lamkalau tak,,umm,,ntah la,,,jgn diidngatkan lagi lah ! okey,,
okey la,tu jelah ! nak mandi !! babai2 

No comments: