100 followers !



hai2,,ade berita baik ni,,dalam mase 2 minggu,,followers syapik da pon mencecah 100 orang ! macam ta caye je..ini semua atas usaha yg syapik lakukan ! alhamdulillah ! lepas ni,follow2 la blog syapik ni lagi taw !nampak tak yang syapik petakkan tu ??? tu la followers bertuah syapik kali ni,,terima kasih sebab menutup tirai followers yg nombor 100 kebawah,lepas ni tak jumpe la follower yang bernombor 100 kebawah da kan ! uhm,,sedih !
so,syapik nak la bagi reward kat uncle or makcik ni? syapik pon ta pasti,,cket lagi cek jantiina dye.haha

oke,amik la reward kat ats tu taw ! copy n letak la kat kotak reward kamu taw !! terima kasih !





2 comments:

Aku DaN SeSuAtU said...

waa thanks yeah..sukenyer ada reward lagi..jantina nyer perempuan

syapik naser said...

@Aku DaN SeSuAtUhaha,,same2 ! okey2,,syapik da taw da jantina nye ! haha..