hai !

:n:hai2,,,:face69:ape kabo !! baik jekan :119: uhmm..boring la kan syapik sonok sangad sebab:118: netbook syapik da oke ! ta sangke asenye,,sekarang ni,syapik gune windows seven ultimate..wah2,,baru kod,,syapik suh cikgu syapik ormat kan,,lepas tu letak la game,video,macam2 dye letakk,,ta rugi asenye bile anta netbook ni kat dye,mura je pon,,25 ringgit jer.:face50:korang nak ?? meh la suh cikgu syapik wat kan..lalala,,windows ultimate ni penin sikit la,,lain sangad2 dari windows seven yg lain,,denga cite windows ultimate ni windows seven yg baru,,best la jugak..monitortapi ape yang sedihnye kan:face10:abes sume barang2 kat desktop netbook syapik ni ilang,,ta taw la cikgu syapik tu letak kat mane,,nyares la dye simpan gamba2 syapik yg lain ni kat tempat lain dulu,,uhm,,naseb2:face65:sabo jela..dah nak kene download balik,:124:ape kan daye,,bende da jadi,,yang penting aq puas aty :119:
oke la,,tujela nak cakap ary ni,eh2,,besok korg yg maseh bersekolah tu mesti same ngan syapik pg larian satu malaysia,jom2 lari,,lari same2 ngan syapik jom,,huhu,,oke la..selamat bercuti dan selamat berlari besok :119:

No comments: