ConTest Muka AyU Tanpa bErmEkaP


hai,,ary ni syapik mau join kontest lha..kontest nye macam kat atas tu laa...syarat2nye syappik ase macam senang je..huhu..ni je syrat2nye

    SYARAT-SYARATNYA:
  • mesti follow aq(cik aty) dan cik farhanah.WAJIB bukan sunnat yek
  • gambar mesti origanal..bukan cetak rompak okey..(yang di edit tak boleh dan pernyetaan anda akan di batalkan)   
  • sesiapa boleh masuk..tidak kira jantina..
  • buat entry tenteng contest ni dan tinggalkan link korang yek..
  • tag kat blogger lain..minimum 4 orang
      TARIKH TUTUP:
  • sehingga 1 september 2011..lamakan..masih boleh snap pic yang ayu-ayu..
    SYARAT UTAMA:
  • pernyetaan mestilah melebihi 10 orang..kalau kurang..contest ini di batalkan..

senang je kan ?? huhu..

ni gamba syapik yang syapik nak pertaruhkan..gamba ni syapik ta edit pon eh !! sumpah !!! jujur main la weh kan ! huhu...
+
+
+
+
+


saya nak letak 2 gamba boleh tak ?? alaa,,boleh laa...boleh kan !!! ngee.oke,,ni lah gambanye oke...sape2 nak join pg kat sini taw...join ramai2 meh !! haha...

p/s*ingat,jgn edit ataw ape2 kat gamba ni,,,name pon kontest muka ayu tanpa mekp...paham2 je la taw.


Photobucket

6 comments:

puteraduyong said...

syapik...ko memang ayu... ;)

acu eka said...

alala jambu a.k.a ayu nye adk purple sowg ny :)

noor atifah(cik aty) said...

memang ayu..sila tinggalkan link anda di blog saye..di bebelan..

syapik said...

tak mau la ! knape eh ?? ta der ruang untok tulis word verification !

sang pelangi said...

memang ayu lah.! =D

syapik naser said...

yela tu korang ! hahaha