CONTEST HITAM PUTIH ITU RETRO QILAKIN

hello,,ary ni hari kedua umur blog baru syapik ni,uhmm ?? baru 2 followers,but,,tak peh ! nanti syapik akan promot lha lagi,pagi ni pkol 10 baru bngun taw,,of cost la,,sebab semalam tido pkol 2 pagi kot ! mmg bngun lambat laa..pagi ni,,ecah ajak aq pg tengok skola aziziah kat sni sukan,,dye ajak teman,,tapi,,ak bngun lambat la kawan,,sory sangat2 !! jgn marah aq taw..huhu..ok,,berbalik kepada topik asal ! syapik nak join contest laa..memandangkan ini blog untuk kontest2 yg syapik sertai,,so,,syapik akan join la kontest yang di request ! kalau tak,,tak gune lha kalau buat blog ni,,kan3 ? betol kan ??haha
nak bace syarat2nye ? jap2,,ni syarat2nye taw !


 SYARAT-SYARAT CONTEST :-
  •  BUAT 1 ENTRY KHAS dan copy banner di atas lepas tu letak dalam entry . 
  •  gambar wajib ada . ( as stated above )
  •  gambar itu mestilah monochrome ( hitam putih ) . kalau nak buat   description sekali pun kami lagi suka :D
  •  wajib follow blog AKIN dan QILA *menyenangkan anda mengetahui update tentang contest
  • TAG sekurang-kurangnya 2 orang . pastikan orang tu tau ok :)
  • tinggalkan link entry anda dekat COMMENT POST ENTRY NI .


dah bace ? oke,,syapik akan senaraikan ape yg syapik da buat !yg pertama tempek banner yg diberi ! 


banner dah pon di tempek,lepas tu,letak gamba hitam putih tu,,syapik nak bg gamba kawan2 syapik aw,gamba ni syapik yang tangkap,lokasinye kat skola syapik ! smk iskandar shah,,time ni waktu petang kami baru balik dari kelas seni ! tengok la diorang bawak beg penuh ngan barang seni !! haha,,org seni la katekan,,kamera olympus ni plak kawan syapik yg punye,,not mine ok ! haha...syapik mmg suke tangkap2 gamba,,seronok,kalau boleh dikatakan hobi la bg syapik.kalau dapat DSLR lag syiok asenye..huhu,tapi tak berkesempatan lagi lha mau beli,,mahal kod,syapik pon still belaja agy ! huhu..ta mampu la nak beli semua tu.eh2,cakap je pasal gamba,,tapi gamba tak der..ape la syapik beh,haha.ok,ni hah gamba nye,,syapik da edit taw.mane la nak dapat gamba semula jadi , of cost la kene di editkan,ok,ni ha,,jeng3,^_^


ni la gamba yang syapik nak joinkan ! sume tu kawan2 perempuan syapik kat skola ! diorang ni sume sgt baik da sweet je kan..yg laki tu kawan kelas aq ! kat kelas syapik ngan dye amik seni,,tapi kelas science,huhu,,subjek tambahan lah !
lepas tu,syapik kene follow belog sis qila dan sis akin.
syapik da follow da pon..
lepas tu,nak tag pulak eah ! 
ok,syapik nak tag kat 2 rakan skkola syapik yang baik ni.

2 orang sudah di tag ! lepas tu,,syapik kene tinggalkan link ! ok,,semua da syapik buat ! alhamdulillah ! huhu..harap2 lha ade chance nak menang ! onsyaallah ! bergantung kepada rezeki lah kan..
ok,selesai dah semua ! kontes pertama syapik.huhu,,seronok jugak asenye kan..haha.ok la,nak tengok cite detective conan lah ! haha..babai ! 
Photobucket

2 comments:

FYA PELANG! said...

semat gamba :)

syapik said...

hah ? semat ?? terima kasih..hahha....boleh je kan gamba ni..