contest-CONTEST SAYA , AKU , RAKAN BERBAJU SEKOLAH

waa,,bnyak betol syapik request contest ary ni,masing2 anta contest ni kat shoutbox syapik,,oke2,,insyaallah semua contest yg direquest syapik akan join eh ! alaa,,lagipon ni mmmg blog untuk syapik request kontest kan,tak kesah laa..bg je link,,insyaallah syapik akan join..huhu...
oke,,yg ni pulak di request oleh kak shamirah,sape nak join pi blog die taw !! oke,,ni2,,bace dye punye peraturan eh !! sape tak ikot peraturan ni,,,ta leh masok..hahaa

  • semestinya warganegara malaysia 
  • tak kesahh , korang perempuan or lelaki
  • mesti follow blog nie :D hehek xD
  • tidak kisah umur anda berapa ponn 
  • kalau korang ade blog , ceritakan tentang rakan-rakan and sekolah anda
  • kalau takde blog , just post gamba dekat wall page and ceritakan sedikit
  • korang boleh tangkap gamba sorang-sorang , asalkan baju sekolah
  • post your picture dekat page nie -->disini yea
  • tarikh penutup :  27.7.2011 (sebulan)
  • sila tinggalkan link blog dekat shoutbox atau comment box
  • korang boleh buat gamba korang tunggang langgang ke ape , 
  • asalkan baju sekolah !
  • takkesah la baju uniform ke ape ke , sukan ke 
  • bagi budak-budak habes skolah , korang boleh hantar 
  • gamba mase kat skolah dulu :)
  • korang boleh promote contest nie ^^
oke ?? paham dah ?? ta paham bace lagi meh !! 

so,syapik nak join kan gamba ni je taw ! boleh tak ?? bole kan..nak tengok ?? jap2 aww..


oke je kan !! ok.sekarang ni syapik nak ceritakan pasal skola syapik ngan rakan2 syapik yg dua org kat atas tu,,syapik sekarang ni berada di tingkatang 4 ! mude lagi taw !
syapik skola kat sekolah menengah kebangsaan iskandar shah,parit,perak !
sekolah kat sini best taw,,,sempoi je skola ni,,walaupon kadang2 ade bende yyg syapik ta suke,,but,,sini la skola palig superb pernah syapik rase,,awal tahun dulu,,kalau tak syapik nak pinda skola teknik brash kat ipoh,tapi ta de ape2 pon request dari skola sane,,syapik skola jela kat skola sini,lagipon,sayang asenye nak tinggalkan skola ni,,bnyak sangad pengalaman yg da berlaku semase syapik duduk kat skola ni ! bnyak yg ta boleh dilupakan,,ngan cikgu2 pon,,semua syapik baik,,,cikgu2nye garang taw..haha,,jgn main2,,garang2 pon la yg dapat mendisiplin kan kami semase kat skola ni,kalau tak,,,mmg ramai la yg ponteng ! ramai la yg merokok n yg lain2..
skola syapik ni popular la jugak,cakap je name skola kami,,sume org taw..ta caye buat la..kat area2 perak la..alau area2 lain ta taw la puloks.hihi
oke2,,da cite pasal skola..nak cite pasal kawan2 syapik yg dua ekor orang kat ats tu,,yg nampak muke penoh n pakai baju skola macam posmen tu,kawan syapik,baju posmen tu baju tshirt skola kami taw,jgn nak komplen2.,yer2,,baju skola kami macam posmen kan ?? hihi,,lawok2,hah,,dye tu sekarang form 5 ! taon ni la taon last dye kat skola n bersame kami,,taon depan mybe ta jumpe da,,,dye bole la nak kate baik,,kadang2 jahat la jugak,aallaa,,jahat2 yg jenis ngade2 tu,,bese la..kan3,,
oke,,yg pakai baju merah tu,,my classmate,ta nampak sgt kan muke dye ! ala,,,wat2 nampak sudohh ! dye satu kelas ngan syapi,,duduk sebelah syapik lagi,kami bertiga mmg rapat,pg mane2 kami bertiga jela,,walaupon kadang2 kami dimaki,,dicaci,,kami bersabar jer,nak wat macamane,,kitorang bertiga mengamalkan prinsip mengikut sunnah nabi,nabi kan kalau dimaki,dicaci ape sume tu,,dye diam jekan,allah jugak berfirman,,,org yg bersaba ,,,allah sentiasa berada disisinya ! so,kami saba jer..kadang2 tu panas jugak asenye,,tapi,,nak wat macamane,,kte ni insan yg lemah,,ta leh nak wat ape2,bia allah je yg membalas perbuatan dempa tu sendiri ! 
wah2,panjangnye entry pasal contest ni,,syapik kalau dapat bercerita,,mmg la panjang ! haha,,rase macam meluahkan perasaan jer sambil mendengar lagu sedih :'(
oke la,,setakat tu jela,,bnyak lagii contest yg syapik nak masok ni,,setakat tu jela eh !!

sekian...
mood : sedih
 & penat sebab baru balik dari sekola,,kat skola tadi ade hary bertemu waris dan hari koperasi,syapik brniaga taw ! haha..oke lha,,
babai !!
komen2 la eh !
Photobucket

4 comments:

ika said...

gud luck..folow cnie..ade mse join la contest ika pulak...:)

syapik naser said...

huhu..oke ika.....insyaallah syapik join ok..

nur arith husnan said...

cantek la...
belog aku tk!!!

syapik naser said...

knape ??? blog kamu tak ape ? tak paham la